Ditt smile gör mig glad!
 
Spelningen i fredags gick super! Mycket bättre än förra gången. Kände mig mer avslappnad och säker på scenen denna gången så det var ju skönt! Har varit med min fina vän Micke hela helgen. Har kollat skräckfilm, fotat i skogen (visar några utav bilderna i ett annat inlägg), spelat in en låt i Alex studio, chillat en massa å flummat som bara jag å Micke kan, haha!

 
Lite inredning och lilla jag som avslutning på kvällen. Kläderna jag har på mig är alla från second hand. Man måste bara älskar second hand alltså!
 
Den senaste tiden har jag hunnit med många saker. Börjat skolan, festat en massa, shoppat, hittat på saker med mina fina vänner, börjat gymma lite och i morgon ska jag och Sophia ha en spelning här i Falkenberg på en välgörenhetsgala för Sirien. Kommer bli grymt. Vi kallar vårat lilla "crew" för "Backyard Theatre", haha! Vi tyckte det namnet passade bra in på oss. Så till den galan har vi repat nu några dagar i rad. Är riktigt taggad!
 
Nu ska jag dra en dusch å sen sova. Sleep tight ni fina! ♥

Jacka // Maze Väska // Ulrika
 
Mina två favvisar just nu är dessa godingar, som även de är köpta den senaste tiden. Bara älskar allt med jackan! Fin fodring, sitter snyggt på kroppen, snygg pälskrage och sedan gillar jag även att skinnet är lite sådär "skrynkligt" i kanterna. Gör att det blir en lite mer slitnare känsla.
 
Väskan är också en favvo just nu. Gillar färgen, det lite "spräckliga" mönstret som gör att även den ser lite sliten ut och sedan gillar jag även formen på den. Lite så "koffert"-aktig.

//Duffy
 
Var längesen jag bloggade nu. Tänkte visa upp lite saker jag köpt den senaste tiden, bland annat dessa snyggingarna! Kommer från märket Duffy. Mina andra favvokängor hade jag slipat ner halva klackarna på eftersom jag går så konstigt, he he...men lämnade in dem hos skomakarn så nu är de som nya igen! Men tänkte det kunde vara kul med lite förnyelse nu till hösten. Har ju faktiskt haft mina favokängor nu i ca ett halvår och verkligen VARJE DAG, så tänkte det var lite på tiden ;)

Vad tycks?

RSS 2.0