// Från mitt rum

Hej finisar! Hade en fotografering i söndags inom skolan. Jag och två andra tjejer har gjort var sin accessoarkollektion utav återvinnande material och mitt material jag använde mig av var plastblommor och olika band. Så nu i söndags var vi iväg i skogen med en profsfotograf, styliser och modeller som vi fixat själva. Jättekul var det och kommer bli spännande att se hur resultatet blir sen när vi redigerat bilderna å allt. Tänkte visa upp min kollektion senare i ett annat inlägg!
 
Har varit med Micke de senaste dagarna å haft det gött. Stor storm igår vilket resulterade i mys med levande ljus och en massa chill. Idag kom det gäster till oss som stannar hela veckan, så i kväll har vi lyxat till det lite med god mat å så. Inte fel!

Tänkte ta lite outfitbilder i morgon btw, så håll ögonen öppna!

// Clarks

Köpte dessa snyggingarna för ett tag sedan när jag och Markus var i Göteborg. Har aldrig varit så mycket för höga stövlar, men dessa fastnade jag verkligen för. Gillar passformen, färgen och att de är lite så "repiga" pågrund av mockan. Vad tycks?

 
I skolan har vi haft som projekt ett tag att göra fodring och jag valde då att göra denna pälsjacka. Blev klar med den för några dagar sen och kan inte bestämma mig för om jag är nöjd med den eller inte? Tycker den blev så sjukt utstickande i färgen. Inte riktigt den färg jag hade tänkt mig. Är ett jäkla jobb att färga päls ska jag säga er! Herrejösses. Var lite tveksam till att ha på mig den offentligt eftersom den drar ganska mycket uppmärksamhet, haha! Sedan tycker jag att den är sjukt svår att matcha. Om ni har några tips får ni gärna skriva!

RSS 2.0