- Liten del av mitt rum

Hello there bloggen! Har sommarlov nu vilket är sjukt underbart!! Har inte planerat något speciellt denna sommarn mer än att försöka jobba så mycket som möjligt, umgås med vänner och ha det bra! Vila upp mig inför trean.

Igår tog jag tåget till Laholm för att träffa Oskar. Så himla mysigt var det! Vi lagade taccos, kollade på film och hade det hur mysigt som helst! Fin pojk det där. Saknar honom redan..♥
 
Jag snackade lite med pappa idag om att jag ville göra om i några rum i vårat hus. Just nu ser de rummen, enligt mig, helt kaos ut. Ingenting matchar och det ser bara allmänt tråkigt ut. Som om man bara ställt någon grej i ett hörn för att fylla ut det utan att tänka på styling och själva inredningen. Sedan är allting så himla mörkt. Vill ha det ljust och fint! Så så fort pappa köpt vit färg ska jag börja måla om väggarna i hallen!! Ska bli så skönt!
 
I morgon ska jag hänga med Susanne på en auktion i Sörby. Tydligen auktionerar de ut olika kristallkronor som jag ska ta en titt på. Har ju länge velat ha en kristallkrona i stället för min otroligt fula fläkt. Skulle bli pricken över I:et!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0