/Mitt rum
Foto & redigering: Jag
 
Möblerade om mitt rum ännu en gång idag. Haha känns som jag gör det hela tiden. Men tycker det är så roligt med variation och förnyelse! Blev riktigt nöjd denna gången måste jag säga. Ställde sängen på ett ställe där den aldrig stått förut, i ett hörn också vilket är lite annorlunda! Inredning är sååå kuul!! Känslan när man är färdig och nöjd är så sjukt go. Man bara njuter.
 
Vad tycks? ♥

/Made by me
 
Idag fyller min fina bror år!! Stort grattis till honom! Blir födelsedagsfirande för honom i kväll vilket ska bli trevligt. Av mig har han önskat sig sjalar som man kan ha under kavajen, som en snygg detalj liksom. Var riktigt svårt att hitta tyg här i lilla Falkenberg men till slut hittade jag två stycken passande och reslutatet blev då ovan. Voila! Själv är jag väldigt nöjd. Dock är min bror sjuukt kräsen när det gäller kläder så man vet aldrig vad han tycker. Det kan antingen bli katastrof eller också succé. Man får väl hoppas på det sista. Men haha vafan, det är ju tanken som räknas liksom ;)

Har glömt lägga ut dessa bilderna på två plagg som jag gjort den senaste tiden. Älskar verkligen kjolen! En riktig favorit alltså. Den är precis lagom i längden och precis lagom i volym. Dessutom känns både tyget och modellen så himla jag. Den går att matcha till det mesta jag har i min garderob. Denna gjorde jag i samband med skolan och blev precis klar med den innan skolavslutningen. Var något som ingick i kursen liksom.
 
Toppen är däremot något som jag bara helt plötsligt fick för mig att göra. Är dock inte helt färdig med den. Har inte blivit av att jag gjort det sista på den, får la ta tag i det snart så jag kan börja använda den! Gillar att jag sydde den i sammetstyg, lite annorlunda sådär! Hade även tanken att det skulle matcha till kjolen, vilket ni kanske märker i och med de små volangerna (som är i samma tyg som kjolen) vid brösten.

Kommer komma upp fler bilder framöver på plagg jag sytt. Gäller bara att hitta inspiration till det, vilket kan vara ganska svårt ibland! Kommentera gärna om vad ni tycker om dem, puss ♥

 
 
Har hänt en hel del sen sist jag gjorde ett inlägg men tänkte i alla fall berätta lite om vad som hänt hittills av min vecka!

Måndags: tog tåget till Varberg med Amanda för att träffa Lena som vi sedan gick på musikalen RENT med. Riktigt bra var den. Dock är min engelska inte den bästa men skådespelarna var så duktiga så jag satt som fastklistrad ändå, haha.

Tisdags: tog tåget in till Halmstad där jag och Oskar tog en fika på Espresso House och gick runt på stan, jättemysigt!

I går: tog jag tåget till Göteborg och träffade Markus och även då blev det att strosa runt på stan, ta en fika på Espresso House och sedan var vi så trötta av att ha gått runt så mycket i stora Göteborg så vi satte oss och käkade lite pommes på Burger king och bara chillade. Fick med mig de fina topparna ovan hem och köpte även två bikinis som ni får se en annan dag!
 
Idag: drog jag in till stan med Amanda där vi solade, käkade glass och hittade ett par fina sommarskor till mig. De ovan! De var rätt billiga så jag funderar på att köpa ett par till fast i så fall ett par ballerinaskor/loafers som är mindre sportiga än dessa.

I morgon blire att ÄNTLIGEN träffa Beatrice. Vi har bokat upp en massa träffar som aldrig blivit av men denna gången ska det fan bli något har jag bestämt!! Haha. Efter det ska vi fira farmor eftersom det är mors dag. Blir att ta henne till en fin restaurang och äta lite gott!!
 
Hoppas ni har en fin kväll godingar, puss ♥

RSS 2.0