Var ju på auktion här om dagen och skulle kolla om jag kunde hitta någon kristallkrona. Det gjorde jag faktiskt också men inte någon jag kände sådär "WOW" med. Så jag får leta vidare! I stället köpte jag faktiskt dessa två godingarna! Älskar det slitna på byrån och själva modellen. Den passar perfekt in i mitt rum!

Sedan är ju provdockan bara för bra!! Har riktigt länge velat ha en men har inte hittat någon. Haha man satt ju där på helspänn och mitt hjärtade dunkade verkligen. Jag ville verkligen ha den och var nervös för att någon annan skulle få den så när jag då fick den blev jag överlycklig. När vi skulle hämta ut den i lagret så sa han som stod där att jag var dagens lyckligaste köpare. Haha, lite kul. Men jag blev verkligen glad alltså. Sjukt skön känsla när man får det man vill ha!! Tänkte dock måla om foten på den. Är inte så värst förtjust i den nuvarande träfärgen. Antingen mörkbrunt eller vit tänkte jag i såfall! Sedan kan man ju använda den både som dekoration i rummet genom att klä den med något fint klädesplagg eller som hjälpmedel när jag ska sy något.

Auktion blir det att gå på fler gånger!! Många blandade känslor; nervositet, spänning, ibland besvikenhet och ibland lycka. Dessutom kan man ju hitta så mycket fint.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0