Har hänt en hel del sen sist jag gjorde ett inlägg men tänkte i alla fall berätta lite om vad som hänt hittills av min vecka!

Måndags: tog tåget till Varberg med Amanda för att träffa Lena som vi sedan gick på musikalen RENT med. Riktigt bra var den. Dock är min engelska inte den bästa men skådespelarna var så duktiga så jag satt som fastklistrad ändå, haha.

Tisdags: tog tåget in till Halmstad där jag och Oskar tog en fika på Espresso House och gick runt på stan, jättemysigt!

I går: tog jag tåget till Göteborg och träffade Markus och även då blev det att strosa runt på stan, ta en fika på Espresso House och sedan var vi så trötta av att ha gått runt så mycket i stora Göteborg så vi satte oss och käkade lite pommes på Burger king och bara chillade. Fick med mig de fina topparna ovan hem och köpte även två bikinis som ni får se en annan dag!
 
Idag: drog jag in till stan med Amanda där vi solade, käkade glass och hittade ett par fina sommarskor till mig. De ovan! De var rätt billiga så jag funderar på att köpa ett par till fast i så fall ett par ballerinaskor/loafers som är mindre sportiga än dessa.

I morgon blire att ÄNTLIGEN träffa Beatrice. Vi har bokat upp en massa träffar som aldrig blivit av men denna gången ska det fan bli något har jag bestämt!! Haha. Efter det ska vi fira farmor eftersom det är mors dag. Blir att ta henne till en fin restaurang och äta lite gott!!
 
Hoppas ni har en fin kväll godingar, puss ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0